Bota dålig hy med regelbundna ansiktsbehandlingar

Jag måste erkänna att jag faktiskt tänkte och trodde att det skulle vara ungefär samma sak att göra en egen ansiktsbehandling hemma med produkter som jag köpt som att gå och göra det på en salong. Tänkte att det enda skillnaden skulle vara att de använder sig av lite dyrare och lite mer exklusiva produkter men att det i stort sett skulle vara samma sak.

Sen gick jag på en ansiktsbehandling i Bromma på en salong som hette Lenas Ekologiska Oas och insåg mitt misstag. Det är verkligen en helt annan sak att göra behandlingarna på en salong och de blir så väldigt mycket bättre då. Betydligt bättre än vad jag ens hade kunnat tänka mig att det skulle kunna bli av en enstaka ansiktsbehandling.

Det var för att jag var uppe och hälsade på en av kompis uppe i Bromma och så hade jag helt fruktansvärt dålig hy med en massa finnar som började ploppa upp. Så sa hon att när samma sak inträffar för henne så brukar hon gå och göra den här speciella ansiktsbehandlingen på Lenas Ekologiska Oas och så brukar det hjälpa. Så jag ringde dem och bokade tid för en behandling och gick på den och två dagar senare så var alla finnarna på väg att försvinna, vanligtvis brukar de vara kvar i minst en vecka.

Det var verkligen lugnande också. Att ligga där och få huden och tinningarna masserade och insmorda och det kändes verkligen att det var bra. Fick även förklarat för mig av de på Lenas Ekologiska Oas i Bromma som utförde ansiktsbehandlingen på mig att jag har väldigt torr hud och att jag måste använda mer fuktighetsgivande krämer för att undvika att få just en massa finnar.

 

Du gillar kanske också...