Jag tog ett EKG på den här mottagningen

God morgon, god morgon och välkomna in till bloggen och till ytterligare ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har det bra och att ni ser fram mot helgen. Min tanke med det här inlägget är att berätta för er om en hjärtmottagning som jag har vänt mig till eftersom de erbjuder ekokardiografi i Öresund.  

Det är en privat mottagning som man kan komma i kontakt med utan att någon först ska ifrågasätta om man verkligen behöver få den hjälpen som man vill ha. Sen går det ju att komma fram på telefon när man ringer till Mitt Hjärta Läkarmottagning, asså, bara en sån sak! Nu ringde jag till dem för jag tycker att jag har haft lite ont i bröstet. Jag ville ta ett EKG och eftersom Mitt Hjärta Läkarmottagning erbjuder just detta, ekokardiografi i Öresund så var det ju ett bra företag att höra av mig till. Det här med att det är lättillgängligt och att man inte blir ifrågasatt, i kombination med ett otroligt fint bemötande, gjorde att jag kände mig trygg med läkarna och den övriga personalen. Det var inget fel på mitt EKG så nu slipper jag åtminstone att gå och grubbla på det. Jag tänkte mest att jag ville berätta för er om att denna läkarmottagning finns, att det är lätt att få kontakt med dem och att man kan gå dit bland annat för att få gjort ekokardiografi i Öresund. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Öresundsregionen om att Mitt Hjärta Läkarmottagning finns. Det var allt för den här gången. Nu får ni ha en bra weekend så syns vi efter helgen!