Mitt första besök på en skönhetssalong

Första gången jag var på min första behandling på en riktig skönhetssalong i Spånga, eller ja mitt första skönhetssalongsbesök överlag, så var det för att jag hade fått ett presentkort ditt i present från en av mina närmaste vänner. Fick ett presentkort som gick att använda för alla behandlingarna de på Salong Fyran hade att erbjuda vilket gjorde det omöjligt svårt att välja eftersom det fanns så himla många att välja mellan. Och eftersom jag inte varit på någon sådana behandling tidigare eller ens på en salong så visste jag inte vilken som skulle vara det bästa för mig att gå på. Läste på om de olika behandlingarna och sen när jag skulle boka så pratade jag med de på Salong Fyran också och förklarade att jag ville ha en ganska komplett ansiktsbehandling, för jag har inga problem med huden utan det är bara att det skulle vara någonting avslappnande och det var det jag fick.

Är verkligen mer än nöjd med mitt första besök på en skönhetssalong och jag tror att om det blir så att jag går tillbaka till Salong Fyran i Spång och tar del av deras behandlingar så kommer jag nog att välja exakt samma behandling igen. Eller så kanske jag gör så att jag varierar mig lite och testar på en ny, vi får se hur jag gör.