Köksrenoveringar och planeringen inför dem

Har nu bestämt mig för hur jag vill ha det i köket. Så länge som vi har funderat över det utan att direkt komma fram till någonting. Har bara haft vissa lösryckta idéer men ingenting tydligt och ingen tydlig bild av hur köket som helhet ska se ut. Men nu har vi en idé och plan för det och därför tänker jag nu att jag ska se till att få hjälp med byggen via ett byggföretag i Uppsala som AP Smart Bygg istället för att göra någonting åt det själv.

Köksrenoveringen går knappt inte att göra själv. Vet faktiskt inte ens om man får göra det eller om det finns lagar mot det, regler åtminstone, för jag vet att elinstallationer och rörarbeten ska göras av behörig personal för att garantier ska gälla. Och när det är ett så pass stort och kostsamt arbete så vill man verkligen att alla garantier som finns ska gälla för att pengarna inte ska vara kastade i skön utan faktiskt väl investerade tillgångar.

Planen nu är att ringa till AP Smart Bygg och deras byggföretag i Uppsala och prata med dem. Planera tillsammans och göra några skisser och ritning och förhoppningsvis så kan det sen leda fram till någonting vettigt. Så att jag faktiskt kan få det så som jag vill ha det och att ingenting blir missat eller omgjort så att det inte alls blir just så som jag själv vill ha det.