Nya Golvjouren Micael Bergholm AB

Nu hörni, nu är det dags för ett nytt inlägg och idag kommer jag prata om ett företag vid namn Nya Golvjouren mb och de är då utbildade golvläggare på Södermalm och i resten av Stockholmsområdet. Jag tog hjälp av dem eftersom jag ville byta golv i en lägenhet som jag nyligen jag har köpt. Jag kände att jag inte riktigt var nöjd med golvet och jag ville ha det fixat innan jag flyttade in, men med hjälp av dessa golvläggare på Södermalm var det inga problem. De var så snälla och hjälpte mig.

Jag är den personen som tycker att det ska vara stilrent hemma, och innan de hjälpte mig med att lägga in ett nytt ljust och fint golv, så var det en nästan gul parkett och det tyckte jag verkligen inte om. Jag säger inte att det är fel att ha det, men jag ville som sagt inte ha det i min lägenhet. Jag letade runt ett tag på internet, men när jag kom in på deras hemsida kände jag att det var dem som jag ville ha hjälp av. Jag hade redan sett ut ett golv innan, men de hjälpte mig att fixa hem det till min nya lägenhet och det tyckte jag var väldigt snällt. Dessa golvläggare på Södermalm vet verkligen vad de håller på med och det var därför jag kände mig så trygg med dem. Servicen var helt otrolig och jag kände bara att jag inte kunde träffa bättre människor inom det yrket. Det var allt för detta inlägg, men jag vill rekommendera er Nya Golvjouren mb om ni vill byta golv hemma. Ha det bra nu så hörs vi på lördag då jag kommer med ett nytt och roligt inlägg. Kram.